IULIA-ELENA are 3 ani si se lupta cu un CANCER in stadiul IV. Operatia, destul de dificila, va avea loc in Germania.
IULIA are nevoie de ajutorul vostru!

Saturday, August 4, 2012

Aplazie reloaded. ”Miracol”

Analizele de azi „de la degetel” indicau o valoare scazuta a leucocitelor, sub 1000, astfel incat Iulia e oficial „in aplazie”. Mai tineti minte, ne-a explicat ea ce inseamna acest termen. E perioada in care este vulnerabila, fiind imunitatea foarte scazuta. Nu are voie sa primeasca vizitatori, iar scurtele interactiuni cu alte persoane se petrec in spatele mastii.

Dar aplazia e doar o faza. Medicul curant al Iuliei este chiar multumit de evolutia bolii. Sub actiunea citostaticelor, tumora a regresat. Acum, dupa a treia cura de citostatice, partea vizibila este aceeasi „galmita” observabila la nastere, o miiica umflatura in partea de sus a feselor. Chiar medicul Iuliei a folosit termenul de „miracol” pentru a descrie situatia medicala a fetitei. Mai sunt pasi multi si durerosi pana la vindecare, dar progresele sunt semnificative si intrec previziunile medicilor.

2 comments:

  1. Iepuras curajos, abia asteptam sa sarbatorim impreuna prima zi de scoala la grupa ghioceilor!
    Multe imbratisari de la dragoana si de la mami ei!

    ReplyDelete
  2. Pitonul si mama lui se roaga pentru voi! Ne bucuram de asemenea vesti, dar noi stim ca Iulia va invinge! Putere lui mami Cami sa fie alaturi de ieuras!!!

    ReplyDelete