IULIA-ELENA are 3 ani si se lupta cu un CANCER in stadiul IV. Operatia, destul de dificila, va avea loc in Germania.
IULIA are nevoie de ajutorul vostru!

Sunday, July 15, 2012

Suc de capsunici

Azi Iulia a fost „la degetel” (in traducere: la recoltare de sange din degetel). Se pare ca aplazia dupa a doua cura a fost mai usoara. Au scazut toate analizele, dar nu asa dramatic ca prima oara. 

Totusi, maine va fi nevoie sa primeasca „suc de capsunici”, adica o transfuzie de sange, pentru ca spre finalul saptamanii sa inceapa a treia cura de citostatice. Adica „stam in spital doua zile si apoi mergem acasa, nu, mami?”. 

Nu sunt doua, sunt cinci, noroc ca la varsta asta timpul nu se lasa incapsulat in numere. Iar „acasa” este un hotel McDonald de vizavi de spital (construit de Fundatia Roland McDonald, asigura cazare gratuita parintilor ai caror copii sunt internati in spitalul Louis Turcanu), unde acum Iulia este cu mami si cu tati si se bucura de un weekend linistit. Acasa, adica la Oradea, n-a mai fost, cred, din mai.

Si totusi, Iulia se hlizeste cu dintii ei de iepuras: o sa puna branule la papusi in alea „doua zile”.

3 comments:

  1. VA ROG NEAPARAT sa dați si BIC-ul Băncii (cod identificare banca) necesar pentru transferul din cont in străinătate.

    Mult curaj si noroc, micuta Iulia!

    ReplyDelete
  2. Poate va ajuta website-ul www.stjude.org ( St. Jude Children's Research Hospital ). Spitalul e specializat in tratarea cancerelor la copiii. In functie de informatiile clinice, daca copilul se califica pentru tratament, nu costa nimic. ( Doar drumul in SUA. Spitalul se afla in Memphis, statul Tennessee)

    ReplyDelete
  3. Multumesc, investigam si aceasta cale de tratament!

    ReplyDelete