IULIA-ELENA are 3 ani si se lupta cu un CANCER in stadiul IV. Operatia, destul de dificila, va avea loc in Germania.
IULIA are nevoie de ajutorul vostru!

Saturday, July 7, 2012

IULIA lupta cu CANCERUL


Iulia-Elena a luptat ca sa vina pe lume. S-a lasat asteptata 8 ani si s-a lasat adusa in burtica mamei prin FIV.  Acum se lupta ca sa traiasca. Adversarul are un nume fioros si avanseaza rapid - CANCER, stadiul IV.

Parintii Iuliei au observat din primele zile de viata „o galma” in zona feselor, cum se zice in popor „la noada”. La 4 luni a facut primul RMN, in urma caruia s-a vazut „un teratom sacrococcigian”, catalogat drept „un lipom”, o punga de grasime. 

Din primavara, insa, galma a crescut, iar diagnosticul pus sfideaza previziunile optimiste din 2009:
Tumora germinativa de sac Yolk sacrococcigiana std. IV 
cu metastaze locoregionale si la distanta inoperabila

Iulia a fost deja supusa primei interventii chirurgicale in mai, insa tumora nu a putut fi extirpata fiindca era prea bogat vascularizata si prea mult extinsa, cuprinzand toata zona pelviana, pana la baza coloanei vertebrale.

Acum se afla la Timisoara, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Louis Turcanu. A terminat a doua cura cu citostatice. A raspuns bine la tratament, tumora s-a micsorat considerabil si marginile s-au necrozat. Mai urmeaza inca o cura, apoi un RMN si in functie de rezultate va fi programata interventia de extirpare. Aceasta nu se va desfasura in Romania. Parintii au trimis actele medicale la mai multe clinici din strainatate, de la care inca asteapta raspuns. Cel mai probabil, operatia se va desfasura la Clinica Universitara din Tubingen, Germania. Costurile operatiei depasesc cu mult posibilitatile unei singure familii.

Donatii se pot face in conturile Iuliei:
FITERAU BROSTEAN IULIA ELENA

RO60 BTRL 0050 1201 N222 82XX  -  cont in RON
RO35 BTRL 0050 4201 N222 82XX  -  cont in EUR

deschise la Banca Transilvania, sucursala Oradea

Va multumim pentru ajutor. Impreuna vom castiga lupta contra-cronometru, lupta cu adversarul parsiv. Impreuna cu noi, IULIA va invinge CANCERUL!

 

No comments:

Post a Comment