IULIA-ELENA are 3 ani si se lupta cu un CANCER in stadiul IV. Operatia, destul de dificila, va avea loc in Germania.
IULIA are nevoie de ajutorul vostru!

Sunday, July 8, 2012

Ce este de facut?

E singura intrebare utila in acest moment: ce e de facut?


Iulia este acum internata la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" din Timisoara. Medicul de aici a indrumat-o spre Clinica Universitara din Tubingen pentru interventia de extirpare a tumorii. Intrucat teratomul malign se afla foarte aproape de baza coloanei vertebrale, va fi nevoie de o interventie complicata, care nu se poate efectua in tara.


Dupa urmatoarea cura de citostatice, Iulia va fi supusa unui nou RMN. Atunci se va vedea dimensiunea exacta a tumorii, localizarea exacta si gradul de vascularizare. Cu aceste analize, se vor decide urmatorii pasi. Probabil operatia va avea loc dupa a patra cura de citostatice.


In cazul in care operatia va avea loc la Tubingen, vor exista niste costuri. Inainte de operatie ar trebui depusi la clinica 10.000 de euro. Celelalte costuri depind de rezultatele analizelor si de gradul de dificultate al interventiei.


S-au alaturat in aceasta lupta Asociatia MAME, care au inceput mediatizarea cazului, si comunitatea Desprecopii.com, unde am si cunoscut-o pe Camelia. Intre timp, noi, prietenii Cameliei, cautam si alte clinici dispuse sa accepte cazul Iuliei, astfel incat o estimare exacta a costurilor este imposibila in acest moment. Cand vom avea raspunsuri de la clinici si cand parintii, sub indrumarea medicilor de la Timisoara, se vor decide spre ce clinica se intreapta, voi publica aici toate detaliile. In curand va fi disponibila si o linie de teledon prin ROMTELECOM, cu ajutorul asociatiei MAME. Poate parea neprofesionista si grabita cererea noastra de ajutor acum, insa cancerul nu are orar, nu tine cont de programarile facute de oameni si de aceea am inceput acum campania de strangere de fonduri pentru operatia Iuliei. 


Cronometrul a fost pornit si timpul nu mai are rabdare.

1 comment:

  1. ca si parinti, va recomand urmatorul documentar. are 7 parti. http://www.youtube.com/watch?v=ki8KnMP4IlA

    de asemenea, mult informatii gasiti pe www.altamedicina.ro .

    cancerul poate fi invins. multa sanatate si Dzeu fie cu voi si copilul vostru.

    ReplyDelete